13 Ocak 2012 – Venüs iki gün sonra Balık Burcu’na geçiyor.


Ay Başak Burcu’nda ilerliyor. Asıl önemlisi Venüs’ün 2 gün sonra Kova Burcu’ ndan çıkıp Balık Burcu’na girmesi olacak. O güne kadar, Venüs etkilerini göstermeye başladı.
Bugün, Venüs’ün teşvik edici ve anlayışlı ruhu, Terazi Burcu’nda ki Satürn ile 120 derecelik trine açısı yapıyor. Sevginin ve aşkın olgun bir anlayış içinde olduğu ve daha stabil bir anlayışla ilermeye başlar. Küçük ilerlemeler daha olumlu olabilir. Bazı küçük ortaklılar oluşturulabilir. Çevrenizdeki deneyimli kişilerden veya yaşça büyük olanlardan destek alınabilir. Belirli otorite sahibi kişiler size yön vermek isteyebilirler. Özellikle maddi konularda bazı destekler alabilirsiniz. Eski dostlarınız veya arkadaşlarınız ile ilişkilerinizi yenilemek için doğru zamandır. Eğer kırgınlıklar varsa bu dönemde giderebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak için de iyi bir dönem içindesiniz.
Bulunduğunuz koşullar ne olusa olsun, hayalleriniz dahilinde vizyonunuz bellidir. Ulaşmak için bu günlerde atacağınız adımlar önem kazanır. İlişkileriniz içinde yaratıcı düşünce, çabalar yerini bulacaktır. Eğer bir ortaklık durumunuz varsa biz olarak çalışmak çok daha kolay olabilir. Aldığınız sorumluluklar ve taahhütler konusunda ilerlemek mümkün olabilir.

Merkür’ün Pluto ile aynı hizaya doğru gelmesi ve bu birleşimin Oğlak Burcu’nda olması fikilerin çok daha yoğun olmasına yardımcı olacaktır. Odaklanmak kolaylaşır. Motivasyon çoğalır. Bireysel yetenekler “BİZ” kavramı içinde kullanılmaya başlar. Ama tüm bunların yanında bazı manüpilatif etkiler, takıntılar ve sinir bozucu zihinsel çarpışmalar da bu gün için kendini gösterecektir. Ay’ın Başak ta yol alması detaylar konusunda bazı sıkıntılar yaratmadan durmaz.

About Astroanahtar - Ozan Güner

Geleceğin Kapısında Beklerken, Bir Anahtar Düştü Gökyüzünden... Astroanahtar - Ozan Güner tarafından yazılan tüm gönderileri görüntüle

2 responses to “13 Ocak 2012 – Venüs iki gün sonra Balık Burcu’na geçiyor.

Yorum bırakın