12 Ocak 2012 – Ay Başak Burcu’na giriyor. Güneş-Mars ikilisi ise daha çabuk ve net kararlar almanıza yardım edecek.


Ay, Başak Burcu’na giriyor. 11:45 saaatinde oluşan bu durum size gün içinde yeniden pratik anlamda çözümler üretmenize yardıumcı olacaktır. Faydalı ve yararlı olabilmek ana tema haline gelir. Duyguysal ihtiyaçların ortaya çıkması düşünceleri etkileyebilir. Doğru iş doğru zamanda yapmak, kendinizi organize etmek ve olanları yeniden düşünmek önem kazanır. Duygusal memnuniyet, çevrenizdeki kişilerin problemlerini çözmek ve yardımcı olmak ile gelebilir. Sağlık konuları gündemdedir. Beklenmedik bir sağlık sorunu aniden ortaya çıkabilir. Siz bir bütünseniz her parçanızı kontrol etmelisiniz. Ayrıntılar ile uğraşmak yerine sizi rahatsız eden olaylara karşı bütünsel hareket etmeniz en doğrusu olacaktır. Kendi güvenliğinizi sağlamak adına, problemleri pratik olarak çözme yoluna gitmelisiniz.

Genel anlamda iş faaliyetleri, hizmetler ve rutin çalışmalar ve iş takibi gibi konular Ay Başak Burcu’nda iken oluşur.

Güneş ile Mars’ın arasında oluşan 120 derecelik trine açısı size güçlü bir enerji verebilir. Ay Başak Burcu’na girerken, Güneş-Mars ikilisi size kendinize olan güveninizi tazeleyebilir. İş yerinizde veya hayatınızda inisiyatif kullanmak ve kontrol elinize almak için en uygun zamanlardan biri olabilir. Fiziksel aktivitelerden kaçmamaya çalışmalısınız. Karar alma aşamasındaki tüm çalışmalarda korkmadan sonuca gidebilirsiniz.

About Astroanahtar - Ozan Güner

Geleceğin Kapısında Beklerken, Bir Anahtar Düştü Gökyüzünden... Astroanahtar - Ozan Güner tarafından yazılan tüm gönderileri görüntüle

Yorum bırakın